Organisatie/Ontwerp .v. Culturele/Muziek Projecten

Lokatie:  De Waterpoort,  Middeldijkerplein 9, 2993 SB, Barendrecht Contact: modernvoiceschool-nederland@mail.com

Annemiek Hammer ontwierp reeds diverse Formats voor Culturele Instellingen, o.a. Stichting ToBe Dordrecht (locaties Ridderkerk en Barendrecht). Hiervan was zij eveneens de organisator, presenteerde/modereerde deze events.

O.a.:

  • 'Give With Vocals': zangspektakel/amateurs werken samen met professionele musici en treden op in het Theater. Solo zang + geschreven arrangementen voor backing vocals -amateurs zingen ook de backing vocals-

 

  • 'Open Podium Ramses': een Podium voor jong aankomend talent/Musici, Theater, Cabaret, Lyricists, Poezie en de Kunstcatwalk (een live podium voor beeldende kunstenaars -schilderijen, keramiek, hoeden etc.-).

 

  • 'Stagecraft': samenwerkingsverbanden creëren onder de diverse muziekdisciplines/docenten op muziekscholen.  Leerlingen de kans geven de bühne op te gaan en motiveren om ze daar te krijgen. Dit door bands te formeren, samenwerkingsvormen met als einddoel bandoptredens. Hiervoor worden, door leerlingen zelf gekozen stukken, muzikaal gearrangeerd (denk aan bijv. Backing Vocals, leadsheets). Leerlingen worden samen gezet in een bandformatie en worden door docenten in een paar weken/repetities ingewerkt via leadsheets met daaruit voortvloeiend een bühnepresentatie.